Onze tocht

 

Mont Ventoux 2017

Hemelvaartsweekend 2017 staat in het teken van “fietsen met NAH, voor NAH”. Frank Janssen, man met NAH, wil graag de Mont Ventoux gaan beklimmen met een driewielligfiets, zie de flyer voor zijn verhaal. Acht medewerkers van Fysio Sport & Therapie gaan mee (fietsen) om Frank te vergezellen. Intussen zijn er 3 personen met NAH bijgekomen die mogelijk deze uitdaging ook aan willen gaan. In totaal zijn er nu zo’n 40 mensen die mee willen fietsen, bestaande uit familie, vrienden en bekenden van Frank, collega fysiotherapeuten en hun familie en bekenden. En dan heb ik het nog niet over de personen die ons willen komen aanmoedigen en ondersteunen. Wat een geweldige ontwikkeling!

Wij willen er graag een sponsortocht van maken. De opbrengst wordt geschonken aan Stichting Omnisportief Tilburg (www.omnisportief.nl). Deze stichting organiseert wekelijks sportactiviteiten, onder deskundige begeleiding, voor mensen met een chronische beperking en/of fysieke beperking. Mensen die hieraan deelnemen betalen contributie. Om dit bedrag “ betaalbaar” te houden is er een financiële ondersteuning nodig. Dit jaar starten ze met het aanbieden van sportactiviteiten voor mensen met NAH. De Edwin van de Sar foundation wordt hier ook bij betrokken.

Voor deze mooie expeditie worden 4 informatie avonden georganiseerd. Op deze pagina is de informatie beschikbaar gesteld (met dank aan de sprekers).

 

Serieuze voorbereiding van onze collega's op de rit naar de Mont Ventoux