Skip to main content

Praktijk

Benatzkystraat, Tilburg

MC Beethoven, Tilburg

Multifit, Hilvarenbeek

Praktijk Algemeen

Fysio Sport & Therapie is deskundig op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie en (aangepast) bewegen. De combinatie van deze mogelijkheden binnen 1 praktijk is uniek voor Tilburg en omgeving en geeft ons de mogelijkheid om u de beste en meest complete zorg te kunnen bieden. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s met diverse specialisaties waardoor wij u nog gerichter kunnen helpen.

Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt: wij helpen u graag. Onze werkwijze: Samen aan de slag, in een vertrouwde laagdrempelige omgeving, om mobieler, fitter en sterker te worden of achteruitgang tegen te gaan.

Wij werken intensief samen met andere zorgdisciplines en netwerkpartners om de kwaliteit van zorg te optimaliseren. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met o.a. huisartsen, specialisten, medewerkers en verpleegkundigen van thuiszorgorganisaties, maar bijvoorbeeld ook met disciplines zoals de diëtiste of een orthopedisch instrumentmaker.

Bij Fysio Sport & Therapie kunt u ook zonder verwijsbrief van de huisarts terecht voor individuele therapie of groepsfysiotherapie. Therapie bij u aan huis? Dat kan ook.

Klaar met therapie? Blijven bewegen onder deskundige begeleiding kan bij ons op diverse manieren. Wat dacht u van:

  • oefenen in het (verwarmde) water?
  • oefenen in één van de oefengroepen in sporthal de Drieburcht, of een Fysiofitness abonnement?


Ook voor de minder valide sporter hebben wij een aantal mogelijkheden. Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zien u graag terug in één van onze vestigingen in Tilburg, Hilvarenbeek, of bij u thuis.