Skip to main content

FysioFitness

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Gezondheid is een kostbaar goed. Op de eerste plaats voor uzelf, maar ook de overheid en het bedrijfsleven zijn er veel aan gelegen om een gezonde leefstijl te stimuleren. Om die reden zijn er fiscale regelingen in het leven geroepen, waardoor onder andere bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk wordt! Veel werkgevers hebben de mogelijkheid aangegrepen om bedrijfsfitness op te nemen in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde geeft u de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze. Zo betaalt de Belastingdienst dus eigenlijk gewoon mee aan uw abonnement! Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar óók voordelig! Fysio Sport & Therapie is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.


Fiscaal voordeel

Wanneer werkgevers bedrijfsfitness aanbieden als secundaire arbeidsvoorwaarde, dan betekent dit vaak dat u uw fitnessabonnement mag laten verrekenen met brutosalaris. Zoals bijvoorbeeld bruto maandloon, vakantiegeld, eindejaarsuitkering of verlofuren. Dit betekent dat u belast loon ruil voor een onbelast fitnessabonnement. Omdat u over uw fitnessabonnement geen loonbelasting betaalt, bespaart u gemiddeld 40% op de abonnementskosten. Uw belastingvoordeel is afhankelijk van uw loonbelastingschaal. U vindt dit percentage op uw salarisstrook.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens. en preventie


Bedrijfsfitness Nederland

Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 - 633 111
Fax 0513 - 636 050
E-mail info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl