top of page

YVLO - ZwangerFit®/MamaFit®

Fysio Sport & Therapie 

Voor het onderhouden van je fitheid tijdens de zwangerschap | Het voorkomen van fysieke klachten ten aanzien van de zwangerschap 

 

Ben jij zwanger of ben je onlangs bevallen en wil jij op de juiste manier blijven bewegen? Kom dan nu naar onze praktijk!  

Zowel voor vrouwen die al gewend zijn om te sporten als voor vrouwen die hier een start mee willen maken is dit programma zeer geschikt. 

Door op een veilige en verantwoorde manier actief te blijven bewegen, zal de zwangerschap, de bevalling en het herstel na je bevalling beter verlopen. ZwangerFit®/MamaFit® helpt je om dit te kunnen bereiken.  


Het ZwangerFit® programma

De trainingen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 vrouwen. Deelname aan ons programma is mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap.

  

De trainingen worden gegeven op de dinsdag avond van 19.00 - 20.00 uur. 

De trainingen bestaan uit cardio-conditie training, oefeningen op het gebied van versterken en verbeteren van de coördinatie van diverse spieren. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de coördinatie & stabilisatie van het bekken. We besteden speciale aandacht aan de bekkenbodem spieren om deze op de juiste manier te leren aan- en ontspannen.

Diverse klachten kunnen zo tijdens en na de zwangerschap voorkomen worden.   

Daarnaast bieden wij ook theoretische/coaching lessen aan. Deze hebben betrekking op de zwangerschap, de bevalling en de fase na de bevalling.  

De trainingen worden op ieder individu afgesteld zodat jij op de juiste manier kan trainen op jouw niveau.  

Naast ZwangerFit® bieden wij ook BevalFit® en is er na de zwangerschap aandacht voor MamaFit®. 

Voor meer informatie, inschrijving en kosten, bekijk dan onze volledige ZwangerFit® website

Website: 

Logo FST - ZwangerFit 01e.jpg
bottom of page