top of page
Fysiotherapie Session

Fysiotherapie

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om een sportblessure, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u uw dagelijkse leven zo goed mogelijk kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, of weer zonder klachten aan het werk. U leert hoe u, door verantwoord te bewegen, verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, hetgeen betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet altijd noodzakelijk is.

Tijdens de eerste afspraak zullen uw klachten besproken worden en zal er een lichamelijk onderzoek gedaan worden. Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek zal een behandelplan opgesteld worden. Dit behandelplan zal de therapievorm en het aantal behandelingen omvatten en zal met u worden besproken. Afhankelijk van uw klacht komt u bij één van onze gespecialiseerde collega’s terecht.

Wij verzorgen zowel individuele fysiotherapie als groepsfysiotherapie, en doen dit op meerdere locaties en indien nodig bij u aan huis. Wij werken daarbij nauw samen met huisartsen en specialisten uit Tilburg en omgeving en zijn aangesloten bij diversen kwaliteitsnetwerken.

bottom of page