top of page

Nieuwtjes

Afscheid Rob Couwenberg:

Na ruim 13 jaar heeft Rob besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en gaat onze praktijk  verlaten. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever!

Rob is nog tot 31-3 werkzaam bij ons.

 

Charlotte Wooning is weer terug!

Zij is na de geboorte van haar 2e kindje een jaar afwezig geweest om van haar gezin te genieten. Vanaf januari 2023 is zij weer terug op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Afscheid Pieter van Gestel:

Op donderdag 22-12-2022 heeft Pieter van Gestel afscheid genomen van onze praktijk. Na bijna 25 jaar werd het tijd voor andere uitdagingen.

Wij wensen hem veel succes in de toekomst!!

Daan de Brouwer:

Daan is fysiotherapeut in opleiding en heeft een periode stage gelopen bij ons. Sinds kort verzorgt Daan de fysiofitnesslessen van zaterdagochtend en de Omnisportief zwemgroepen van donderdagavond.

Meike van der Vegt:

Vanaf 13 september 2022 is Meike niet langer onze bewegingsagoog maar zal zij het team van fysiotherapeuten gaan versterken. Meike is in juli afgestudeerd als fysiotherapeut! Gefeliciteerd Meike!

 

Johan Rovers: 

Per Mei 2022 is Johan Rovers onze nieuwe ergotherapeut. Johan is een ervaren ergotherapeut met een bulk aan ervaring zowel 1e als 2e lijn. Welkom Johan!

Even voorstellen: 

Vanaf januari 2022 komt Bob Bressers ons team versterken. Bob is Fysiotherapeut en momenteel bezig met zijn Master Manueel therapie. Bob zal zich vooral bezig houden met de klachten gerelateerd aan de wervelkolom en chronische pijnklachten. Daarnaast zal hij ook een dagdeel per week de Tilcursus aan het personeel van Thebe thuiszorg gaan verzorgen. 

bottom of page