top of page

Nieuwtjes

Klusteam:

We hebben flink geklust in onze praktijk aan de Benatzkystraat. Alle behandelruimtes zijn flink aangepakt en hebben allemaal een nieuw fris uiterlijk gekregen! Ook onze praktijk aan de Beethovenlaan wordt opgeknapt zodat we weer een nette werkplek hebben waar we met trots onze cliënten/patiënten mogen ontvangen!!

 

Binnenkort in onze praktijk!

ZwangerFit®  

Voor het onderhouden van je fitheid tijdens de zwangerschap | Het voorkomen van fysieke klachten ten aanzien van de zwangerschap 

MamaFit® 

Voor het optimaliseren van je fitheid na de zwangerschap | Op een juiste, verantwoorde manier trainen voor het voorkomen van fysieke klachten na de zwangerschap

Deze lessen zullen gegeven worden door Femke Hendrikx onze YVLO-ZwangerFit® fysiotherapeut.

voor meer informatie houd onze website en socials in de gaten!

WOD

WOD (work out of the day) trainingen gaan van start op donderdag 2 november 16.15u tot 17.00u. 6 weken lang elke week een andere workout waarbij je je gehele lichaam traint. Deze lessen zullen door Kim worden verzorgd. voor meer informatie en inschrijven kunt u mailen met k.boom@fysiosport-mb.nl

Karlijn Weekamp

Vanaf  september komt fysiotherapeut Karlijn Weekamp ons team versterken . Zij heeft haar afstudeerstage bij ons glansrijk afgerond en staat te popelen om aan de slag te gaan! Karlijn zal op alle werkdagen aanwezig zijn op de praktijk.

Tané Graumans

vanaf 01-04 hebben we weer een nieuwe collega. Tané komt ons team versterken als fysiotherapie assistent en zal voornamelijk op vrijdag op onze praktijk Beethovenlaan aanwezig zijn.

 

Afscheid Rob Couwenberg:

Na ruim 13 jaar heeft Rob besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en gaat onze praktijk  verlaten. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever!

Rob is nog tot 31-3 werkzaam bij ons.

 

Charlotte Wooning is weer terug!

Zij is na de geboorte van haar 2e kindje een jaar afwezig geweest om van haar gezin te genieten. Vanaf januari 2023 is zij weer terug op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Afscheid Pieter van Gestel:

Op donderdag 22-12-2022 heeft Pieter van Gestel afscheid genomen van onze praktijk. Na bijna 25 jaar werd het tijd voor andere uitdagingen.

Wij wensen hem veel succes in de toekomst!!

Daan de Brouwer:

Daan is fysiotherapeut in opleiding en heeft een periode stage gelopen bij ons. Sinds kort verzorgt Daan de fysiofitnesslessen van zaterdagochtend en de Omnisportief zwemgroepen van donderdagavond.

Meike van der Vegt:

Vanaf 13 september 2022 is Meike niet langer onze bewegingsagoog maar zal zij het team van fysiotherapeuten gaan versterken. Meike is in juli afgestudeerd als fysiotherapeut! Gefeliciteerd Meike!

 

Johan Rovers: 

Per Mei 2022 is Johan Rovers onze nieuwe ergotherapeut. Johan is een ervaren ergotherapeut met een bulk aan ervaring zowel 1e als 2e lijn. Welkom Johan!

Even voorstellen: 

Vanaf januari 2022 komt Bob Bressers ons team versterken. Bob is Fysiotherapeut en momenteel bezig met zijn Master Manueel therapie. Bob zal zich vooral bezig houden met de klachten gerelateerd aan de wervelkolom en chronische pijnklachten. Daarnaast zal hij ook een dagdeel per week de Tilcursus aan het personeel van Thebe thuiszorg gaan verzorgen. 

bottom of page