Skip to main content

Fysiotherapie

Revalideren na Covid-19
Bent u hersteld van het corona virus maar heeft u toch restklachten? Neem contact op met onze praktijk.
Een gespecialiseerd team van fysiotherapie, ergotherapie, longverpleegkundige, diëtiste en psycholoog werkt samen met u aan uw herstel.

Hydrotherapie / Fysiotherapie in het water

Hydrotherapie is een actieve vorm van fysiotherapie waarbij lichaamsoefeningen in verwarmd water worden uitgevoerd. Het grote voordeel van oefenen in het water is dat het lichaam licht aanvoelt omdat het water je lichaam ondersteunt. De mogelijke angst om te vallen of te bewegen verdwijn en je kan je beter ontspannen door het warme water.

Hydrotherapie in het zwembad is bedoeld voor mensen die door hun klachten moeite hebben met oefeningen uitvoeren op het droge. Dit kan bijvoorbeeld komen door klachten aan spieren en/of gewrichten, maar ook bij bepaalde ziektes of als u net geopereerd bent aan een gewricht (knie / heup) kan oefenen in het water voordeel bieden. Hydrotherapie is ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijn.

Fysio Sport & Therapie biedt hydrotherapie aan in groepsverband in het zwembad van de Drieburcht (Tilburg Noord) en in het zwembad van The Local Gym Hilvarenbeek.

Voor meer informatie met betrekking tot mogelijkheden, tijden en vergoedingen kunt u terecht bij een van onze medewerkers aan de balie of uw fysiotherapeut.